Musikk (benteblogg)CocoRosie

Love it!


the airborne toxic eventBare fordi jeg ikke orker å blogge så veldig mye i disse dager så slenger jeg ut et lite musikktips: The Airborne Toxic Event. Et band som for meg har vært helt ukjent til nå, men så dukket de opp under "what's new" på Spotify, og vips så var jeg hekta! Du finner de på Spotify, men de er også verdt å søke opp på Youtube, da de har mange gode musikkvideoer. Jeg liker spsielt godt disse Bombastic videoene som er live og tatt i ett opptak.Love it! <3

Og forresten: 34 timer til eksamensinnlevering! Jeg har vært flink med timingen og slipper heldigvis å stresse, det er bare litt photoshoping som står igjen :) God helg folkens!


Ompa til du dør!

I kveld blir det stemning! :D


i've come a long way to get here

remember how I said i'd come someday baby
how i said i'd come around to see you one day
i said i'd try to find a way to run away i'd get away some day
and i'll come someday baby
gonna fly around the world to hear you say
i'm gonna fly around the world, to try to find you again and say:
i never thought i'd see you again
i never thought i'd get to be with my best friend, never thought i had to tell you again
never thought i had to tell you how i lost my mind again

i left alone, i left the world I was running,
to be by your side i was dying
along by your side i was flying
i came alone, i've come a long way to get here

<3


Fantastisk!
Pstereo. Cider. Fine folk. Persilleriet. Bong kø. Øl kø. God stemning. Do kø. Musikk. Dans. Robyn. Dans. Gratis brus. Prat prat prat. 3B kjeller. Øl. Commodore 64. Dans. Seven eleven pasta. Hjemme. Tv. Prat. Sove.

Fyr bak meg under Robyn konserten: "Hun er så rå! Nesten så jeg skulle ønske jeg var hetero!"

Skjønner den. Robyn = <3

Nå: nattejobbing.Cosmic Love.Florence + The Machine - Cosmic Love. En nydelig sang jeg har hørt tusen ganger før, men som plutselig ble enda mer nydelig når jeg fikk se musikkvideoen. Fotolysten min har vært død og begravet siden skoleslutt, men nå kjenner jeg den begynner å røre på seg igjen. Jeg vil leke med lys!Pause.Det er travle tider. Jeg sitter og skriver liste over alt jeg må gjøre de neste 14. dagene, og det er ikke et vakkert syn. Eksamenslesing, skoleoppgaver, jobb, legetime, EU kontroll osv. osv. - jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal rekke alt før skolen er ferdig og vi reiser på ferie. Det er litt kjedelig, for jeg hater stress. I tilleg har jeg en bursdag jeg gjerne skulle feiret, en leilighet som skulle vært vasket og venner og familie jeg gjerne skulle sett. Derfor settes bloggen i pausemodus på ubestemt tid. Kanskje dukker resten av fashionbildene opp når de er ferdige, hvis jeg i det hele tatt rekker å gjøre de ferdig that is.

Litt pausemusikk mens dere venter: Alpha Shallows og Rambling Man fra Laura Marlings nye album 'I speak because I can'. Hun skuffer aldri <3Vi sees til sommer'n folkens! :)Rebekka Karijord


kilde

Med fare for å komme for sent på skolen: Jeg må bare dele denne spillelista med dere. Rebekka Karijord er en svensk, rettelse: norsk, artist som lager helt nydelig musikk - melankolsk og trist, men samtidig veldig sterk. Love it <3This is love.

Fredagskvelden ble ikke helt som planlagt - jeg skulle egentlig på bursdagsfest, men dårlig form satte en effektiv stopper for det. Jeg som hadde kjøpt partyballonger med glitter og greier. Men: jeg har trøstespist uanstendige mengder Sørlandchips, og nå er det PJ Harvey på Spotify og skissering til akt oppgaven som gjelder. Det er ikke så verst det heller :)

Det er mørkt, det er rått, det er sart, det er vakkert, det er sært og dama er rå. This is love! Egentlig kunne jeg kommet med tonnevis av eksempler på fantastiske sanger her, men det viste seg å være vanskelig å finne gode videoer på YouTube. Du får heller klikke på spotifylinken over :)

God helg!Skru opp volumet.

Dunder!Dunderbeist. Jeg er hekta. Takk for musikktips Caroline :DBalsam for ørene.

Og litt for sjela også. I går kjøpte jeg meg fire album i form av mp3'er på platekompaniet.no, deriblant plata Hospice av The Antlers.  Det minner meg litt om Anthony And The Johnsons, litt om The Mars Volta og litt om ... tja, fint er det iallefall.  Hør albumet her på Spotify.Dette skriver Platekompaniet om plata:
Hospice forteller én historie med flere avgreninger. Vokalist Peter Silberman forteller i førsteperson om en mann som mister en han er glad i til beinmargskreft. Han ser henne dø på et kreftsykehus i New York mens en strøm av følelser velter over ham. Et makeløst album om minner, anger, sorg, det å ta avskjed og det å fortsette å leve etter å ha blitt rammet av en katastrofe. Hospice er mektig.

Jeg har ikke rukket å høre så nøye på teksten enda, men det kommer helt sikkert til å bli mange anledninger til det. Dette albumet skal få fylle øregangene mine når jeg går til skolen i ukene som kommer :) I tillegg til Hospice kjøpte jeg også Russian Red - I love your glasses, Florence + The Machine - Lungs og La Roux. <--- (Spotify linker)

Hva slags musikk hører du på?ps: Jeg glemte jo å nevne det beste av alt: Det e belli! Jeg betalte 178kr tilsammen for alle fire albumene. De har noen album på tilbud til 33kr, vanlig pris er mellom 80 og 120kr og enkeltsanger koster 8kr. Ikke verst, ikke verst!Lungs

Å jobbe fra klokka 06 til henholdsvis klokka 15 og 14 på lørdag og søndag er ikke og anbefale dersom man ønsker å føle seg nogen lunde oppegående når søndagskvelden kommer. Det blir ikke mye søvn akkurat. Men det er absolutt å anbefale dersom man ønsker å tjene over 5000kr på to dager. Før skatt riktignok, men læll :)

Uansett, jeg tenkte bare å tipse om litt musikk nå, ettersom jeg er for trøtt til å skrive noe fornuftig. Har du hørt om Florence And The Machine før? Jeg husker ikke om jeg har nevnt henne her på bloggen tidligere... Synes å huske jeg har det, men da får jeg i såfall bare gjenta meg selv. Jeg har forelsket meg i debut albumet hennes Lungs, og det fortjener uansett å bli nevnt både to, tre og fire ganger. Trykk på linken hvis du har spotify, eller hør sangene hennes på youtube.
Bilder: http://florenceandthemachine.net/Har du hørt?

Har du hørt den nye singelen til Muse? Gjett om jeg skal kjøpe albumet når det kommer i september! I følge siste meningsmåling* er Muse verdens beste band, men må finne seg i å dele førsteplassen med Kaizers Orchestra. Uansett, skru opp volumet og hør på sangen:

 

Jeg er elendig til å svare på kommentarer disse dager, men lover å skjerpe meg så snart jeg får mer tid til overs. Med fare for å gjenta meg selv: nå må jeg løpe så jeg ikke kommer for sent på jobb ;o)


Har du hatt ei fin helg? :o)


* Undersøkelse foretatt av Benteblogg. Antall deltagere i undersøkelsen: 1.Det er helg!

Det er endelig helg, og jeg vet ikke hva jeg skal skrive om her i dag. Noe må jeg vel uansett skrive. Det er jo helg! :) Hva om jeg gjør dette til et musikk innlegg? Musikk er alltid en bra start på helga.

Fire sanger jeg hører mye på for tida. Bilen har nemlig vært ganske humørsyk i det siste, så mp3 spilleren og flybussen har blitt mine beste venner. Man må jo komme seg på jobb på et vis. I kveld skal jeg og kjæresten fyre i peisen, tenne masse stearinlys, spise nachos til middag, og se et eller annet koselig på tv. Og i morgen tar vi turen til Stjørdal for å feire at Jannesnuppa har blitt ett år eldre. Det er helg! :D

Hvilke helgeplaner har du?Johnossi.

Dagens anbefaling blir et band: Har du hørt om Johnossi? Halve verden har sikkert hørt om Johnossi, men for meg var de ukjente inntil i dag. Og jeg må si jeg er mektig imponert! Jeg hører sang på sang på sang, og alle som èn kryper de inn under huden min: Spiller bass i mellomgulvet mitt, gitar i hjertet mitt og trommer i hodet mitt. Sånt liker jeg! Musikalsk minner de meg litt om The White Stripes og litt om The Sights. Kan det bli bedre?Johnossi er et svensk band som spiller rockpoppunkish musikk. Her er hjemmesiden deres, med et bra utvalg sanger. Jeg skal definitivt kjøpe albumet deres!

Hva synes du om Johnossi?
Er det teit at jeg kaller denne kategotien for 'Dagens anbefaling' selv om jeg bare kommer med anbefalinger sånn ca. hver nymåne?

Lykke!Li

lykkeliimgoodimgonecbremixhorz

Jeg elsker denne dama! Og så snart lønna er på konto er albumet hennes i cd spilleren min.


hits