desember 2010 (benteblogg)desember 2010

Godt nyttår!Her skal kvelden feires med gode venner, tapas, god drikke og forhåpentligvis oppholdsvær etterhvert. Akkurat nå snør det så tett at folk anageligvis kommer til å slite med å finne lunta på rakettene... Vi har ikke kjøpt noe fyrverkeri i det hele tatt, og satser på at Trondheim kommune leverer like bra som i år som i fjor :)

Godt nyttår alle sammen! Vi snakkes i 2011! :)


O' jul med din glede!Et lite livstegn fra meg, jeg må jo vise frem det nye og flotte kameraet mitt! Like før jul vokste plutselig kontoen mange hakk, det var bestemor og bestefar julenisse som hadde vært på ferde. Jeg visste selvfølgelig med én gang hva jeg skulle bruke pengene på, så nå er jeg den lykkelige eier av et brukt, men likevel funklende fint Canon 5D mark II. Hipp hurra, og tusen takk bestemor og bestefar! :D

Og jeg har selvfølgelig fått mye annet fint også, alt fra morter og gavekort på Pryd til isbrodder og økologisk øyekrem fra The Body Shop. Best av alt var kanskje denne varmende musematte fisken. Fantastisk ikke sant? ;) Litt lite bevegelsesfrihet, men likevel genial for frossenpinner som meg, hehe.

Fikk du noe fint til jul?


God jul!Her ser dere hva jeg har levd på den siste tida: Snop og gløgg. Riktignok sunn gløgg i det minste ;)

I morgen tiiidlig vender jeg snuten mot svigers-land, jula skal tilbringes i Vestfold og jeg gleder meg til god mat, fine folk og late dager. Men før det har jeg et hår som skal farges og en koffert som skal pakkes. Noe jeg bør begynne med nå dersom jeg skal få nok timer av den sårt tiltrengte skjønnhetssøvnen min i natt :P

Hvis noen forresten vil kose seg med sunn gløgg i jula så gjøres det sånn:

Bland sånn passe mengde med vann og eplejuice i en kjele. Jeg pleier å ha litt mer vann enn juice.
Ha i en dæsj Tart Cherry og passe mengde stevia. Her går alt på ca. mål.
Smak til med krydder. Jeg bruker kanel, nellik, ingefær og allehånde.
Varm opp til passe temperatur. Ikke noen vits i å la det koke eller bli for varmt.
Hakk mandler og ha i et glass sammen med rosiner, gojibær og hampfrø.
Hell over gløggen og nyt!  <3

God jul folkens!


Siden sist.

Til tross for bloggtørke de siste ukene har jeg ikke så veldig mye spennende å fortelle om. Dagene går med til jobbing, julegavehandling og soving, soving og atter soving. Jeg har nemlig slurvet med jerntilskuddet jeg egentlig må ta hver dag, så nå betaler jeg i dyre dommer: Jeg er konstant slapp, kan sove døgnet rundt og har null matlyst. Heldigvis vet jeg at det retter seg så fort jeg kommer i gang med Floradixen min ;)

Men litt gøy har jeg jo innimellom sovinga og jobbinga. Jeg har for eksempel fått en hel haug med pakker fra iHerb, så nå er kjøkkenet fylt til randen med spennende supermat og diverse godbiter. Mye av det har fått hedersplassen på hylla, og etterhvert skal alle pulverene over i glasskrukker. Det blir fiiint jah!

Jeg har fått en kjempefin gave fra Dyrevernalliansen. De sendte meg den nydelige hånd/kroppskremen Gode Gjerninger fra Lush fordi jeg har et dyrevennlig fokus her på bloggen. Kjempegøy! :D Jeg fant ikke kremen på nettbutikken deres, men om jeg ikke tar helt feil kan den kjøpes i butikkene - og da kan du velge om du vil støtte Dyrevernalliansen, NOAH eller Regnskogfondet.

Og når matlysten ikke er på topp hjelper det med finfine tallerkener med motiv av Theodor Kittelsen. Også klementiner da selvsagt <3Jeg håper alle har en fin førjulstid, og at dere ligger bedre ann med julegavene enn meg! ;)


Fashion baby!

Her er noe av grunnen til at jeg har vært fraværende den siste tiden. Vårt siste skoleprosjekt før jul var å lage et fashion magasin, og vår gruppe lagde überkule Escape Magazine - som forsåvidt også ble kåret til det beste av totalt fire magasiner i klassen, yay! (Bla i bladet ved å trykke i hjørnene). Her kan du se en behind the scenes video fra en del av fotoshootene, arti arti! Min serie heter Sheena is a punkrocker, og du finner den ca midt i bladet. Bildene kommer vel på bloggen etterhvert også.

Nå som jeg endelig har litt fritid å rutte med er det sjokoladelaging som står på planen i kveld. Hurra! <3


hits