Konkurranse (benteblogg)Hjertemat har giveaway!Tone bak den flott bloggen Hjertemat har en giveaway hvor man kan vinne en nydelig kopp og tre raw sjokolader. Jeg er selvfølgelig med! ;)


Konkurranse hos Kayso.net!Kirsti har konkurranse hvor man kan vinne en personlig almanakk fra tryckdig.se! Dette er en sånn ting jeg alltid ønsker meg, men som jeg aldri får rotet meg til å bestille, så nå satser jeg på å vinne ;)

Wish me luck!


Konkurranse på Veganerliv.com!

Hva inspirerer meg til å ville bli veganer? Kaja har en konkurranse på gang hvor man kan vinne boken "Vegan's Daily Companion" av Colleen Patrick-Goudreau hvis man skriver litt om hva som inspirerer en når det kommer til dyrerettigheter/veganisme.

Hos meg som hos de fleste andre som vil bli/er veganere så er det troen på enkeltindividets verdi som ligger til grunn. Tidligere var ikke dette noe jeg dvelte ved, men når jeg nå først har tenkt tanken klarer jeg ikke legge den fra meg: Hvem har bestemt at dyr er mindre verdt enn mennesker? At noen dyr er mindre verdt enn andre dyr? Alle, både mennesker og dyr, lever for sin egen del. Mennesker har ikke større rett til å utnytte dyr enn hva hvite har til å utnytte svarte, menn har til å utnytte kvinner eller voksne har til å utnytte barn.

Selv er jeg ikke veganer enda, men jeg jobber litt hver dag for å komme dit. For meg er dette en lang prossess, og inspirasjon henter jeg fra flere steder. Internett er en flott ressurs for meg som ikke kjenner noen andre som har valgt en vegansk livsstil. Det er lett å føle seg alene, så blogger og nettsteder som omhandler veganisme er til stor hjelp. Jeg kan for eksempel nevne Veganmisjonen og Vegetarbloggen som begge har flotte og inspirerende oppskrifter. Videoer, som denne med Gary Yourofsky, og artikler som denne: Thinking critically about the animals we use, er også inspirerende og hjelper meg sette ord på hvorfor jeg vil bli veganer.

Den største inspirasjonskilden er likevel de dyrene jeg møter og blir kjent med, og da spesielt denne herremannen her. Kyrre, min samboer og bestevenn i snart sju år.Etter sju år under samme tak blir man ganske godt kjent. Han vet at for å få oppmerksomheten min er det like greit og legge seg i kontorstolen før jeg rekker å sette meg. Og når han mjauer så vet jeg med en gang om han ønsker vann fra springen, en tur utendørs eller bare kos. Vi kjenner hverandre - jeg ser om han er irritert, redd eller lykkelig og jeg vet at hans følelser ikke er mindre reelle en mine følelser. Og Kyrre har lært meg at det samme gjelder for alle dyr: jeg kjenner de ikke, men jeg vet at de har følelser og interesse i frihet og eget liv. Akkurat som Kyrre og akkurat som meg. Etter å ha innsett dette finnes det ikke lenger noen forklaringer som kan forsvare bruk av animalske produkter, da animalske produkter i alle tilfeller innebærer frihetsberøvelse, drap og mere til. Så veien mot veganisme fortsetter, og selv om jeg ikke skriver så mye om dette på bloggen (jeg liker ikke skrive om ting jeg ikke lykkes med på første forsøk :P) så er jeg godt på vei!

Dersom du er veganer, vil bli veganer eller går med en dyrerettighetsforkjemper i magen kan du også være med i konkurransen. Fristen for å delta er mandag 4.april :)


Vinneren er..!

Da har jeg trukket vinner av konkurransen, og den heldige ble Gro som hadde bidrag nummer 34. Gratulerer! Jeg har sendt deg mail :) Gro får velge seg en sjampo og balsam fra merket Faith In Nature på veganlife.se.

Tusen takk til Pernilla og David hos Veganlife for den flotte premien, og takk til alle som deltok! :D Jeg har veldig lyst til å bestille meg sjokolade sjampoen selv, men ettersom jeg har tre sjampoer jeg må bruke opp nøyer jeg meg med litt vegan chorizo istedet ;)


Konkurranse - vinn dyrevennlige hårprodukter!

I samarbeid med Veganlife kjører jeg i gang en konkurranse hvor en heldig vinner får en valgfri sjampo og balsam fra merket Faith In Nature. Hurra! ;)


Veganlife.se er skandinavias største veganbutikk, og de selger alt fra kroppspleie og litteratur til kosttilskudd og vaskemidler. Å delta i konkurransen er veldig enkelt: Besøk veganlife.se, kom så tilbake hit og fortell meg hva du helst ville hatt av produktene de tilbyr (edit: av hele sortimentet) , eventuelt hva du synes mangler i nettbutikken deres. Husk å legge igjen e-post adressen din også, slik at jeg får kontaktet vinneren.

Fristen for å delta er søndag 13.mars, og mandag 14.mars trekker jeg så en vinner som får valgfri sjampo og balsam fra Faith In Nature :)

Faith In Nature's produkter er ikke testet på dyr, de inneholder ikke parabener eller syntetiske konserveringsmidler/fargestoffer, og de er godkjente av the Vegan Society. Du kan lese mer om deres ingredienser, produkter og policy her.

Vinneren kan velge mellom fire ulike typer hårpleie: aloe vera for styrke (normal til tørt hår), sjokolade for brunetter, hamp for fuktighet (tørt og skadet hår) og rosmarin som er stimulerende (normalt til fett hår). Noe for ethvert hår med andre ord.Jeg gleder meg til å lese tilbakemeldingene deres, og ønsker alle lykke til :)


Give away hos kayso.net!Kirsti har en superduper give away på gang hvor man kan vinne et gavekort på 200kr hos veggfolie.no. Etter å ha tittet litt på hjemmesiden deres er det ikke tvil: Jeg er med! Jeg skal innrømme at jeg aldri har vurdert veggklistremerker før, men de har jo utrolig mye fint. Det blir nok litt shopping der uansett om jeg vinner eller ikke ;) Hvis du også vil delta finner du konkurranse reglene her.

Ønsk meg lykke til da!Og vinneren eeer....Med god hjelp fra random.org har jeg nå trekt tre heldige vinnere i give-awayen min, og de ble som følger:

Førsteplass: Christin!
Andreplass: Arja Papaya!
Tredjeplass: Kaja!

Gratulerer alle tre! Christin får da velge først, Arja Papaya får velge som nummer to og Kaja får den som blir igjen. Jeg håper dere blir like fornøyde med dusjgeleene som det jeg har vært :) Og tusen takk til alle som deltok!Jeg deltar x 2!Silje har en fantastisk give away på gang! Man kan vinne en finfin gavepakke fra nettbutikken Best av alt med økologisk kroppspleie. Herlig! :DKirsti har også en flott konkurranse på gang, og her kan man vinne gavekort til en verdi av 600kr på den fine butikken Solstrands Interiør. I tillegg har man mulighet til å ønske seg en trøstepremie, og da er mitt ønske denne  te-boksen. Perfekt for meg som drikker så mye te ;)

Kryss fingrene for meg, og delta du også :)Give away - Vinn premier fra Lush!For å feire at jeg har fått over 150 følgere på Bloglovin slenger jeg meg på trenden og arrangerer en liten give away! Hurra! Det er ingen hemmelighet at jeg er stor Lush-fan, så jeg har gått til innkjøp av tre herlige dusjgelèer. To av de, Happy Hippy og The Olive Branch er mine all-time favoritter, og Snow Fairy tegner til å bli den nye nummer èn: Den lukter nemlig godteri!

For å delta legger du ut dette bildet på din egen blogg og linker til dette innlegget. Deretter legger du igjen en kommentar her med link til ditt bidrag (husk å få med e-post adressen din). Standard prosedyre med andre ord ;) Torsdag om én uke trekker jeg tre tilfeldige vinnere, hvorav førstemann får velge først, andremann får velge som nummer to og tredjemann får den som blir igjen. Sounds good? Da er det bare å kjøra på!

ps: Alle tre dusjgeléene er selvfølgelig veganske, de er på 100g stk, og her kan du lese hva jeg har skrevet om to av de tidligere.

ps II: Er jeg ikke rå på bildemontasje? Vi lærer om det på skolen for tiden skjønner dere, greit at kunnskapen kommer til nytte ;)

Lykke til!

Update torsdag 18.november: Give awayen er nå avsluttet! Vinnerene annonseres i løpet av kvelden!Konkurranse!

Silje Marlen har en konkurranse på gang hvor man kan vinne et gavekort på 300kr hos Sumopix.com. Jeg har kjempelyst på et bilde på lerret, og slenger meg derfor med. Fristen for å delta er 12.november, besøk Silje Marlens blogg for å lese konkurransereglene :)

Peace out!Give-away hos Superlivsstil!Give-away hos Superlivsstil med hele tre fantastiske premier fra Økosjokolade! Nå kan du enten krysse fingrene hardt, hardt, hardt for at jeg vinner, eller delta selv ;)hits