Ny start. (benteblogg)


Ny start.

En æra er over. Etter tre og et halvt år med blogging her på Benteblogg (om enn noget sporadisk mot slutten) skriver jeg nå siste innlegg. En gang i fjor sommer dabbet lysten til å blogge av. Det fristet ikke lengre å skulle dele så mye av seg selv, og bloggingen tok mer tid enn hva sunt var. Likevel har jeg ventet helt til nå med å sette en endelig stopp: Dette har jo vært mitt hjem på internett veldig lenge, så litt vemodig er det jo. Men i dag gjorde jeg alvor av en tanke som lenge har surret rundt i topplokket: Ny blogg. Ny blogg og ny start. Spis Grønt er navnet, og da er det vel ganske åpenbart hva den handler om? ;)

Det kommer til å bli mindre Bente og mer mat og veganisme, men du skal ikke se bort fra at mitt blide åsyn dukker opp innimellom. Vil du bli med videre på min bloggeferd blir jeg selvfølgelig superglad :D Og helt til slutt: Takk til alle flotte folk som har lest og kommentert her inne i 3år +, dere rocker! <3


bloglovin

3 kommentarer

Silje

20.06.2012 kl.10:07

Ser det på ny plattform!:)<3

Ingrid Elisabeth

26.06.2012 kl.11:59

Gleder meg til å følge deg på den nye bloggen. Jeg har også sluttet å blogge personlig og heller gått over til å Matblogge. Det blir litt mindre privat :) lykke til med den nye bloggen :)

tinekatrine

26.06.2012 kl.19:31

spennende! skal absolutt følge videre, og etter en rask titt på den nye bloggen må jeg si det ser veldig bra ut :D

Skriv en ny kommentar

Related Posts with Thumbnails
hits