to tips! (benteblogg)


to tips!





Tips én: De har nydelig pasjonsfrukt på ICA nå. Jeg tror ikke det finnes noe bedre, det slår både mango, melon og ananas ned i støvlene. Bare synd at de er så små :P

Tips to: Prøv Viena Real Smoked Tofu på brødskiven. Eller i en salat. Eller i en pastarett. Ett produkt, mange bruksområder. Og veldig godt. Jeg kjøper min på Etikken i Trondheim.

Sånn, det var to tips. Nå skal jeg google San Diego og se hva som dukker opp. I mars går nemlig ferden dit: Jeg fikk så lyst til å dra på Pusciferkonsert så da bestilte vi like greit tur, men vi bør vel ha noe å gjøre de resterende 13 dagene også. Kanskje noen har et California-tips eller to å dele med meg? :)


bloglovin

7 kommentarer

Hege

29.02.2012 kl.22:10

Gøy at du skal til San Diego i mars da :-) Spennende, og jammen ikke lenge til. Gleder meg til å høre hvordan det er å være veganer der.

ceciliek

01.03.2012 kl.20:14

Lei en bil og flyg avsted :D Kjør Highway 1 for utsikten og hjem igjen kan dere kjøre 6'ern som går mye fortere :) Se LA, Grand Canyon, men mest av alt besøk San Francisco! En byu jeg elsker og som jeg savner og tenker på hele tiden... det virker veldig langt på kartet men det går unna på de veiene :) (ikke Highway 1 men den er kjempefin uansett..) :D

Maiken

02.03.2012 kl.19:24

Har aldri smakt noen av de "tipsene" dine jeg, men det hørtes jo utrolig godt ut på måten du la fram :)

Kos deg på reise da! Hadde jeg reist til California hadde jeg leid en bil og dratt på en liten roadtrip tror jeg ^^

Sushibird

05.03.2012 kl.00:12

Nam! Pasjonsfrukt! Det har jeg ikke spist på leeenge! Når jeg kommer meg til Norge til våren skal jeg definitivt kjøpe dem igjen. Takk for tips, og god tur til California!

Ragnhild

06.03.2012 kl.15:30

Du tar så utrolig mange fine bilder!!

Den smok-a tofen er fantastik! Lenge siden jeg har spist den nå- må plukke med meg en pakke neste gang jeg ser det! :)

°Vinterperle°

03.04.2012 kl.18:41

Mmm, pasjonsfrukt! Har ikke spist det på et år, da jeg var i Kenya. Og da var den jo kortreist og fersk <3 Akk, så gode!

Så stilig! Må prøve ut slik tofu som du snakker om :)

★MK★

31.05.2012 kl.14:38

Ooh pasjonsfrukt er jo så digg, tror bare aldri jeg har smakt mer enn en liten bit av det før sammen med noe annet. Så det må jeg gjøre noe med snart;) Også en ny butikk å sjekke ut! Takk for supre tips=)

Skriv en ny kommentar

Related Posts with Thumbnails
hits