Min julemiddag. (benteblogg)


Min julemiddag.





Min første jul som veganer, og dermed min første veganske julemiddag. Seitanpølser stekt i portvinsmarinade med nellik (de ser ikke så pene ut, men smaker fantastisk), kålrabistappe, tyttebærsyltetøy, rosenkål og eplechutney med julekrydder. Nam! Til dessert ble det riskrem lagd på kokosmelk og havrekrem med bringebærsaus. Dobbel nam! <3


bloglovin

10 kommentarer

Sofie

25.des.2011 kl.19:17

Det så veldig godt ut! Jeg har spist min første vegetarjulemiddag, med nøttesteik, kålrabistappe, rødkål og paprikapotetgull :) Kjempegodt!

Tinekatrine

25.des.2011 kl.21:28

Nam. Vi hadde en fantastisk nøttestek! Hurra for vegansk julemat

Hege

26.des.2011 kl.14:21

Ser kjempedigg ut :-)

AM Skofterud

26.des.2011 kl.14:25

Har du oppskrift på de pølsene?

Carita

27.des.2011 kl.02:01

Maten ser helt hærlig ut! Kunne tenkt meg å smakt på seitanpølsene :)

Silje

27.des.2011 kl.12:05

Nam! Dette så veldig godt ut, og så mange deilige farger!=D

Selv spiste jeg digg nøttestek til jul i år!=)

Maiken - Med I

28.des.2011 kl.00:35

Det så utrolig godt ut! Spennende å være veganer da! :) Har du oppskrift på middagen?

bente

28.des.2011 kl.17:03

Jeg brukte ca denne oppskriften: http://veg-veg.no/mat/middag/seitanpolser_i_julevennlig_utgave

Jeg brukte litt mer bønner enn det som står i tillegg til at jeg hadde i litt nellik og salt :)

Riskremen tok jeg herifra: http://gronnogskjonn.com/2011/12/nydelig-riskrem-m-bringebaersaus/ bare at jeg brukte havrekrem istedet for soyakrem og hadde i en klype vaniljepulver

Syltetøyet og chutney'en er kjøpt, rosenkålen er dampet og i kålrotstappa er det kål, potet, gulrot, margarin, salt og pepper :)

Christina S.S

02.jan.2012 kl.17:49

Det så veldig godt ut!!

Hege

05.jan.2012 kl.22:09

Det så veldig godt ut! spesielt riskremen :)

Skriv en ny kommentar

Related Posts with Thumbnails
hits