iHerb favoritter # 6 (benteblogg)


iHerb favoritter # 6

Te! Hva er vel bedre nå i høstmørket enn en rykende varm kopp te? Ikke for det, jeg innrømmer gladelig at denne drikken går ned på høykant året rundt hos meg ;) Men det er noe ekstra koselig med en varm kopp te i sofakroken når det er mørkt ute og regnet slår mot ruta.

Først ut er Genmaicha fra Eden Foods. Det er grønn te med ristet brun ris, og den er nydelig! Jeg kjøpte den etter at Silje tipset om den her, og ble hektet med en gang. Den er veldig mild på smak, og minner meg litt om puffet havre som vi spiste da vi var små :P Økologisk, og like god kald som varm. Koster 20kr for en pakke med 16 poser.

Kukicha er også en te fra Eden Foods, og er laget av kvister og teblader, noe som er bedre enn det høres ut som. Denne er ikke like rund i smaken som Genmaicha, men minner mer om en tradisjonell Earl Grey-ish te. Og ja, det er lov å le av navnet :P Økologisk, og like god kald som varm. Koster 20kr for en pakke med 16 poser.

St. Dalfour Strawberry Rose fikk jeg en prøve på (iHerb er nemlig snille sånn: De sender alltid med gratisprøver) og etter det har den vært fast inventar i kjøkkenskapet. Strawberry Rose er en økologisk grønn te som naturlig nok smaker jordbær (og rose, men jeg synes ikke den smaken er veldig fremtredende). Frisk og fruktig! Koster 19kr for en pakke med 25 poser.

Liker du ikke jordbær har St. Dalfour flere alternativer. Blant annet Golden Mango, også en økologisk grønn te, men med mangosmak. Veldig god! Koster 19kr for en pakke med 25 poser.

Jeg kan også tipse om Helios sine urteteer: Gode på smak og gode for kroppen! :)Ps: Når du handler fra utlandet: hold kjøpesummen under 200kr for å ungå moms og toll. Handler du fra iHerb får du billigst frakt om pakken ikke veier mer enn 1,8kg.


bloglovin

12 kommentarer

Þormóðr

23.nov.2011 kl.17:16

Jeg sitter i sofakroken og regnet slår mot ruta,

rykende varm te lyser opp i høstmørket.

Ristet brun ris, puffet havre..

jeg flyter rundt i teens kosmos,

så mange smaker i mitt sinn.

Jeg trer en kvist gjennom en mango,

og spiser den.

Heidi

23.nov.2011 kl.18:34

Jeg liker også teene til St. Dalfour. Nam!

Men synes du ikke at kamillete er litt som å drikke gress?

bente

23.nov.2011 kl.21:48

Þormóðr: fint dikt ;)

bente

23.nov.2011 kl.21:49

Heidi: Mer som å drikke blomster egentlig :P Jeg brukte litt tid på å venne meg til det, men nå synes jeg det er godt. Drikker det stort sett bare før leggetid de gangene jeg har nattevakt da.

Ronja Gujord

24.nov.2011 kl.22:31

SV: Se svar på spørsmålsrunden om dyr i cirkus på min blogg! :)

Silje

25.nov.2011 kl.23:37

Åå, takk for mange gode te-tips! Synes den med brun ris hørtes interessant ut. Nå blir det nok en tur innom Iherb ja=P

Þormóðr

26.nov.2011 kl.02:24

Et barn med en strektegning har gjerne laget noe fint.

Er det alt mitt dikt var for deg, jeg som så gjerne vil vinne deg over.

Bruken av en blinkende smiley er tvetydig. Kanskje den rimeligste tolkingen er at den er intetsigende, som din respons i det hele tatt.

elin

28.nov.2011 kl.00:40

Elsker te, så takk for nye nyttige tips! :-)

alexandra

28.nov.2011 kl.23:38

Fin blogg! Följa varandra på bloglovin? :)

Hege

30.nov.2011 kl.20:31

Ser vi har ganske lik smak i te! elsker den med mango og genmaicha :)

Yelah

05.des.2011 kl.17:29

"Fant deg" nettopp på veg-veg.no og vil bare si at du har en veldig fin og spennende blogg:) Ikke bare mange supre veganske oppskrifter, men også gode tips, fine bilder og filmsnutter og inspirasjon. God stemning!

benedicte sofie

06.jan.2012 kl.20:12

takk for te-tips fra iherb. ikke bestilt te derifra ennå pga valgets kval. :)

Skriv en ny kommentar

Related Posts with Thumbnails
hits