Restemat. (benteblogg)


Restemat.

Jeg slår virkelig til med superspennende overskrift etter seks uker bloggtørke, ikke sant? ;) Vel, det får bare være. I dag har jeg lekt husmor og brukt formidagen til å lage mat. Masse mat av diverse frukt og grønt som om ikke lenge ville gått til søppelbøtta av seg selv. Nesten iallefall.

En i overkant myk kål ble til kålstappe sammen med noen gulrøtter. En sopp som sang på siste verset fikk selskap av en liten bit squash, en sliten blomkål, en liten pasta rest, noen kikerter, litt brokkoli og løk, og vips så var det en grønnsaksgrateng. Vegetarbloggen har forresten en finfin oppskrift på gratengsaus her. Og tilslutt var det en overmoden banan og en minst like overmoden pære som ble til smoothie sammen med bl.a. blåbær og jordbær. Så nå har jeg både middag og dessert når jeg skal tilbringe ettermidagen og kvelden på jobb. Herlig!

Ha en fin fredag da folkens. Og husk å stille klokka tilbake natt til søndag: én time lengre helg! ;)


bloglovin

6 kommentarer

Hanna

28.okt.2011 kl.21:56

Den kreativiteten mangler jeg! Så veldig godt ut.

Heidi

28.okt.2011 kl.23:06

Så flink du er! Det så godt ut.

Hege - A Case of Me

28.okt.2011 kl.23:56

Haha, så godt gjort! :-) ser veldig godt ut også.. Kudos!

Mint

29.okt.2011 kl.13:57

Jeg føler meg alltid flink når jeg får brukt opp ting som nesten er klar for søppelbøtta! Det er forresten ikke alltid like lett å komme på fengende titler på innleggene sine, men "restemat" trigga iallefall meg! For restemat er bra :D

Adele

30.okt.2011 kl.15:37

Omsider! ;) Jeg har faktisk vært innom bloggen din nesten hver dag og ventet på en oppdatering, så velkommen tilbake.

Drea

02.nov.2011 kl.14:09

Åh, nam, jeg er sulten kjenner jeg.. :b

Skriv en ny kommentar

Related Posts with Thumbnails
hits