insomnia (benteblogg)


insomnia
Tool - 10,000 days (wings pt. two)

Bare en liten post om hva man gjør hvis man våkner av seg selv klokka 05.00, med rastløs kropp og verkende hode. Da står man opp, finner frem pysjbukse og pledd og setter seg i vindusgløtten med en kopp te. Så hører man på regnet, puster inn kald høstluft og ser på mens det gradvis blir lyst ute. Litt pilates før tekopp nummer to er heller ikke feil.

Det er så godt med slike pusterom. Jeg er alt for kjapp med å skru på pc, sjekke facebook, lese avisa, lage mat, høre på musikk, lese bok, sjekke facebook igjen ... jeg må liksom alltid gjøre noe. Alltid livredd for ikke å bli underholdt. Redd for at det skal bli stille og jeg plutselig kan høre meg selv tenke. Selv om jeg vet at det gjør underverker: stillhet, ro, pust.

Jeg skal gjøre det mer. Men kanskje helst på andre tidspunkt av døgnet ;)


bloglovin

12 kommentarer

Hege - A Case of Me

14.sep.2011 kl.11:43

ikke sant? det er så deilig å bare ha det stille av og til. Egentlig burde alle ha det sånn 10 minutter daglig. Synd at det ha blitt sånn at vi "må" underholdes 24/7

Helene

14.sep.2011 kl.13:36

Jeg har blitt veldig flink til å ha det i lunsjen på skolen hver dag. Da går jeg på rommet mitt, spiser og bare sitter alene og slapper skikkelig av. Utrolig herligt og avslappende :)

Hanna

14.sep.2011 kl.16:37

Veldig enig.

Og det er fint å vite at du fremdeles er der.

ribee

15.sep.2011 kl.23:14

Så sant, så sant!

No vart eg påmindt at eg må ta meg noken pause i kvardagen! TAKK :)

20.sep.2011 kl.23:37

Nydelige bilder!

Liss Veganlykke

20.sep.2011 kl.23:39

Du er så flink til å ta bilder. Kjempe fin stemning i de :)

Helen - Kjernesunn Nordkvinne

23.sep.2011 kl.12:50

SV: Det er faktisk et godt spørsmål! Gøy at du spør! Jeg er jo ingen vegetarianer. :) Nå drikker jeg lite melk (tåler det ikke så godt), men har ingen problemer med det utenom det. Jeg ammer jo - så har ikke noe abvivalent forhold til kroppsvæsker som sådan. :) Det er nok mest at det er insekt det er snakk om. Pluss at tanken på å spise blod i sin helhet ikke frister. (Men for all del - jeg har da spist rødt godteri noen ganger tidligere i livet) :)

Foresten nydelige bilder i innlegget over her! :)

Maiken

26.sep.2011 kl.20:58

Jeg er også alt for dårlig til akkurat det! Funker fint når man tar seg en gåtur i skog og mark eller fjelltur, men ellers funker det dårlig. Funnet ut at hytta er beste plassen å slappe av her. Der har jeg ikke det behovet for pc/face osv.. Men til hverdags, bah, har en favorittplass i sofaen, men har sjelden tid å bare sitte der og se ut..

TeaNote

03.okt.2011 kl.19:49

Viktig med slike pusterom i hverdagen,bruker å ha tid for meg selv i senga med boka mi som jeg bare pøser ut tankene mine i. Deilig!

Hanna

24.okt.2011 kl.22:19

Heihei.

Tenkte bare jeg skulle si at jeg savner deg. Bloggen din har gitt med bøttevis av inspirasjon og motivasjon. Du har vært et lite lys i hverdagen som jeg har satt enormt pris på.

Jeg skjønner om du er opptatt nå om dagene, tenkte bare jeg skulle la deg få vite det. Gleder meg til å se den nye leiligheten også!

Hege

26.okt.2011 kl.12:24

Sv: ja, det er helt forferdelig å ha det slikt. Jeg har vært helt utmattet de siste månedene. Men nå har jeg forhåpentligvis funnet en løsning på det. Jeg har skrevet et eget innlegg om progesteron. Jeg har troa! Det må bare hjelpe! :)

Frida

27.okt.2011 kl.10:29

Du er veldig, veldig flink

Skriv en ny kommentar

Related Posts with Thumbnails
hits