Skolestart. (benteblogg)


Skolestart.

Da har startskuddet gått for andre og siste år på Fotofagskolen. Til nå har det vært mest heitakkforsist, velkommen og diverse informasjon, men i morgen starter vi med fotojournalistikk. Jeg aner ikke hva jeg kan forvente av dette kurset, fotojournalistikk er ikke noe jeg har et forhold til fra før, så det blir spennende å se. Vi oldisene i andreklasse fikk før helgen i oppgave å ta et portrett av hver vår førsteklassing. Jeg var så heldig å få utdelt to, så herremennene på bildene over er Stig og Simen som har begynt i henholdsvis første klasse fagfoto og første klasse kunstfoto.

Nå skal jeg ransake kjøkkenskapene på jakt etter godterier som kanskje, muligens har gjemt seg bort. Pms og søvnmangel = dårlig humør = godtesjuk. Jeg har på feelingen at jakten blir resultatløs: jeg har jo startet et nytt og sunnere liv med pizza til middag i dag så jeg tipper jeg må nøye meg med en kopp te og noen knekkebrød. Men, i kombinasjon med en god sofa og en god bok er det ikke så verst det heller ;)bloglovin

5 kommentarer

HansenPhotography

23.aug.2010 kl.22:54

Gleder meg til å se bilder fra deg! Artig å følge med på hva folk produserer på skolen jeg skal starte på til neste år =D

astrid katrine

24.aug.2010 kl.10:49

flotte bilder:) lykke te med fotojuornalistikken då:)

KAYSO

24.aug.2010 kl.12:42

Fotojournalistikk! Akkurat det jeg søkte på, men selvfølgelig ikke kom inn på da jeg var ferdig med vgs. Det har alltid vært min store drøm! men da jeg søkte var snittet høyere enn medisinstudiet, så jeg skjønte jo egentlig at sjansene var få, men prøvde likevel. Tilfelle norges studenter hadde fått slag og ingen andre søkte :P Heeeldig! Lykke til, det blir nok kjempespennende - gøy med noe "ukjent" også :)

Marit

01.sep.2010 kl.07:32

Likte det første utrolig godt. Er noe med svarthvitt som får frem personen på en spennende, deilig måte ;) jeg så forresten et bilde en klassekamerat av deg, Ole Aleksander, hadde tatt av min eks og gode venn Anders, som begynte nå nettopp. Det var rett og slett nydelig!

IdaPida

02.sep.2010 kl.21:42

synes det hørtes koselig nok ut jeg :) flink du er, her ble det godteriskålen du gitt

Skriv en ny kommentar

Related Posts with Thumbnails
hits