Mine bilder på femelle.no (benteblogg)


Mine bilder på femelle.noMine bilder er publisert på femelle.no :D Jeg har vært ute i Trondheims gater og tatt bilder av kule folk med kule klær, her og her kan du se resultatene. Gøy! For de som ikke vet det så er Femelle et onlinemagasin lagd av bloggere for bloggere. Her skrives det om blant annet mote, livsstil, musikk, sex og samliv, skjønnhet og selvfølgelig om blogging. Check it out! ;)

Jeg har forresten tenkt litt på det med å svare på kommentarer. Jeg er selv ganske dårlig på det, shame on me! Frem til nå har jeg prioritert å skrive blogginnlegg og kommentere på blogger jeg leser selv, dermed får jeg dårlig samvittighet fordi jeg er så elendig på å svare.

Så er det dette med hvor man skal svare også, på den andres blogg eller i eget kommentarfelt? Jeg liker svarfunksjonen til blogg.no: det sparer tid og det blir mer oversiktlig. Men så er det de bloggerne som ikke har blogg.no plattform da, de får jo ikke sett at jeg har svart med mindre de går inn på innlegget og sjekker. Noe jeg selv synes er veldig upraktisk når bloggere med andre plattformer svarer meg i sine egne kommentarfelt. Jeg kommenterer jo så mange steder at jeg ikke har sjangs til å sjekke hvert enkelt innlegg for svar senere.

Hvordan gjør du det?bloglovin

24 kommentarer

Så kult" :D

Når er du født? :)

bixxx ♕

04.aug.2010 kl.13:02

så gøy :D

Leni Hansen

04.aug.2010 kl.13:26

jeg går på bloggene deres og kommenterer. vanligvis kommenterer jeg først, så da trenger jeg ikke kommentere tilbake :-)

zenazuza

04.aug.2010 kl.13:41

Syns svarfunksjonen er fin. Det blir jo forferdelig rotete om man skal gå frem og tilbake på blogger og kommentere, samt at man mister jo hele tråden, spseilt hvis det utarter seg til diskusjoner etc.

Når jeg kommentere hos andre og de går inn på min blogg og kommenterer der så fortsetter jeg rett og slett å kommentere tilbake på min egen. Nekter å drive å trykke meg frem og tilbake hele tiden....!

Heidi

04.aug.2010 kl.13:56

Siden jeg bruker Wordpress og derved gir dem som kommenterer mulighet til å få nye kommentarer til det gjeldende innlegget på e-post, synes jeg det er helt greit å bare kommentere i mitt eget felt. Det syntes jeg før jeg hadde den muligheten også, men nå kan jeg gjøre det med enda bedre "samvittighet".

Anette Stormo

04.aug.2010 kl.13:57

Blogg vs Blogg på min blogg! Meld deg på?

http://anettesto0ormo.blogg.no/1280918814_blogg_vs_blogg.html

Takk <3

Maja Piraja

04.aug.2010 kl.14:59

Jeg svarer i kommentarfeltet. Har fikset det slik at man kan be om epost-varsling av kommentar-svar, så da er det jo ikke noe problem :)

Caroline

04.aug.2010 kl.15:41

Jeg svarer både i mitt eget felt, og i leserens kommentarfelt.

Solveig Antonia

04.aug.2010 kl.16:00

Som leser syns jeg det er fint når bloggere svarer i kommentarfeltet. Jeg kommenterer vel ikke så fryktelig ofte selv, men når andre stiller spørsmål etc blir man ofte selv nysgjerrig på hva svaret er, men orker ikke rote rundt i andre blogger. Make any sense? Veitj itj. Oss sjåast om noen timer! :)

Marie

04.aug.2010 kl.16:17

Kjempekult!

Jeg liker best når folk gidder og gå inn på bloggen til den som kommenterte, jeg orker iallefall aldri å gå inn å sjekke innlegget flere ganger :)

Lady Netta

04.aug.2010 kl.17:10

Åh, jeg hater det der med kommentarer. Altså, jeg liker å kommentere og å få kommentarer, men jeg vet aldri hvor jeg skal svare. Jeg pleier som regel å skrive på personens blogg, hvis det er noe den lurer på eller en lang kommentar som jeg burde svare på, liksom. Ellers, hvis det er noe som mange har spurt om, så svarer jeg på min blogg i tillegg til deres. Litt tungvindt, men.

Silje Silje

04.aug.2010 kl.18:42

Jeg har begynt å bruke mest svarfunksjonen til blogg.no, men går innpå de som ikke har blogg.no og svarer der som regel. Anonyme svarer jeg med svarfunksjonen.

Ainur

04.aug.2010 kl.19:01

Svarer som regel på bloggene til folk jeg.. men det er fordi jeg ikke har såå mange lesere, så det går fort;) hehe.. Men det er lettere å følge med på sin egen blogg synes jeg..

astrid katrine

04.aug.2010 kl.20:29

så gøy bente!:D

eg gjør det med at eg går innpå bloggen te andre å svare:) men eg skrive ikkje bara sv og så svaret.. det syns eg blir litt dumt. som regel kan eg kommentera noge om innlegget o og då passe det fint:)

Ida Marie

05.aug.2010 kl.10:32

jeg skriver ikke såmange svar på innlegg med mindre de spør om noe eller noe sånt. faktisk.

men om jeg skal svare går jeg stort sett inn på bloggen deres å skriver svaret.

og morsomt med bilder påfemelle :D

Dagens Outfit Norge

05.aug.2010 kl.14:38

jeg varierer litt, men svarer VELDIG mye på kommentarer i mitt eget felt, med mindre jeg syns det er SUPERviktig at de får lest svaret mitt. da svarer jeg både i mitt eget og i deres! lol... grattis med så flotte bilder! :)

Rebekka-Jennie

05.aug.2010 kl.20:33

Jeg bruker å svare i deres kommentarfelt hvis jeg skal uansett skrive kommentar på innlegget. Hvis ikke, så bruker jeg mitt kommentarfelt ;)

KAYSO

05.aug.2010 kl.21:09

Så braaaa! Nå skal jeg rett inn på femelle.no og sjekke jobben din, hehe! Bra jobba!

Når det kommer til kommentarer har jeg endret litt syn på det. Jeg prøver så godt jeg kan å svare alle, ikke like enkelt alltid, men jeg har begynt å svare mye i eget kommentarfelt gjennom svarfunkjsonen. Dette mye fordi mange også spør de samme spørsmålene og da kan de kanskje lese seg frem til svarene før de spør selv. Jeg vet mange leser hele kommentarfeletet under blogginnleggene også, og da er det kanskje interessant for dem å se svarene på de forskjellige spørsmålene. Er det litt "viktigere" spørsmål som jeg føler er spurt litt mer for å faktisk få vite det enn å bare slenge på et spørsmål, så svarer jeg inne på bloggen deres. Vurderer spørsmålet :) Og vil en jo viiiirkelig vite svaret på spørsmålene sine så titter en ofte tilbake :) Det merker jeg at jeg gjør i allefall :)

Martine

05.aug.2010 kl.22:02

Svarer samme som Kayso jeg! Men stort sett bruker jeg bare svarfunksjonen uansett - begynner å bli såpass mange å svare nå at jeg må gjøre det som går kjappest unna! ;) Er det viktig for de å få svar så bør de jo sjekke selv!

Likte artiklene du hadde laget utrolig godt! Er det noe du skal fortsette med?

Fiia

06.aug.2010 kl.00:28

Så morrsomt, du hadde en veldig fin blogg : )

VeggieJonas

06.aug.2010 kl.11:10

Hej Bente,

Du har fina jättebilder på dina vegetariska recept, men jag ställer mig ändå frågan varför du som pescetar inte har bilder på recept med fisk? Är det ett tecken på att du egentligen inte vill äta fisk och skaldjur?

Mvh/ Jonas

VeggieJonas

06.aug.2010 kl.11:11

*haha* Fina jättebilder...

Jättefina bilder, skulle det vara naturligtvis. ;-)

bente

07.aug.2010 kl.00:53

VeggieJonas: Helt korrekt. Veganer er målet mitt. Jeg har ikke spist fisk eller skalldyr på en god stund nå, så jeg kunne nok endret teksten i profilen til vegetarianer. Kanskje jeg gjør det snart :)

Binka

07.aug.2010 kl.11:14

Jeg anbefaler å svare i det kommentarfeltet der spørsmålet blir stilt, ellers blir det bare rot. :) Det gjør meg vondt å se hvor mange «Sv·» kommentarer som blir skrevet. Det gjør det jo umulig å følge med. En kommentar-samtale/diskusjon kan være interessant for andre også, ikke bare de som deltar i den.

Skriv en ny kommentar

Related Posts with Thumbnails
hits