Hjemme alene. (benteblogg)


Hjemme alene.

Og kvelden brukes til å se Top Gun og spise Toffifee. Og drikke te. Ikke så spennende lørdagskveld, men jeg droppa utelivet og alkoholen ettersom jeg har jobba nesten ti timer i dag, og skal gjøre det samme igjen i morgen.

Litt flere Toscana bilder:

page

page1

page2

Litt om Italia turen:  vi bodde på en liten vingård nær byen Siena i Toscana. Vi tok fly fra Oslo til Roma, og kjørte i leiebil nordover. Det var en laaang tur, men mye spennende å se på underveis, så vi døde ikke av kjedsomhet. Heldigvis, det hadde vært kjedelig... Vi besøkte to vingårder. Jeg husker ikke navnet på den første i farta, men den var utrolig nydelig! Deler av bygningene stammet fra et gammelt kloster på 1200-tallet, en vingård med sjel med andre ord. Vi var også på Ruffino, en større og litt mer komersiell produsent. Det var veldig fint der også, og god vin fikk vi på begge plassene :) Vi fikk også litt tid til å være turister i byene Siena og Greve, traske rundt og ta bilder. Og shoppe. Selv om shoppingfangsten ikke ble så stor for min del: Jeg kjøpte meg en søt bok med blanke sider hvor jeg skal skrive inn/lime inn matoppskrifter. Og en veldig søt penn. That's it. Usedvanlig lite til meg å være ;) Jeg er iallefall helt sikker på at det blir flere Italia turer på meg i fremtiden. Dette er et land jeg kan like!

Hva er det fineste landet du har vært i?

Min topp tre liste: Norge, Kroatia, Italia. I <3 it.bloglovin

9 kommentarer

ceciliek.

03.mai.2009 kl.00:54

....det hadde vært kjedelig. Jeg dææævver av latter!! Guri... Toscana frister kjempemye, gi meg en lottogevinst og litt fritid :Dfineste: Hellas, Italia ... ... hmmm, Norge! Kroatia er på reiselista mi!

KAYSO

03.mai.2009 kl.01:03

Åååwh, høres ut som en kjempeplass altså! jeg har ikke vært i så veldig mange "fine" land på et vis. Jeg elsker USA da, men hvor "fint" det er i sammenligning med Italia og slike land er en annen sak. Still my favorite :)

Nikky

03.mai.2009 kl.11:08

sv: hehe det hørte greit ut herlig med sommer!:)toffife er godt!

Regine

03.mai.2009 kl.18:20

Å så fine bilder, idyllisk og fint!! ah, herlig. kul film og toffifee,love it.beste sjokoladen ever :))hmm.. finaste land? Eg likte Irland veldig godt. Nydelig natur, kule folk, masse puber og øl,hehe..og bra shopping.

Silje Silje

03.mai.2009 kl.19:04

Haha, top gun er teg sin passion. herlig kobleav-tips.Skal fise hele tiden :'D

Jeanette Larsen

03.mai.2009 kl.23:15

Tusen takk for det! Jeg ble virkelig glad for å høre det:DToscana ser ut som et nydelig sted. Mange pene bilder du har tatt der. Jeg er enig med deg i at Norge er på første plass. Har vært mange steder i Norge og elsker landet mitt:) Videre må jeg si Tyskland (det er ikke bare industri der) og Irland.

Saratiara

04.mai.2009 kl.18:52

hehhe, jeg har søkt på Bilder Nordic: )

Charlotte

05.mai.2009 kl.14:50

jeg har bare vært i danmark og spania jeg.. liker begge to ;)

Lady Netta

16.mai.2009 kl.23:20

Åh, det høres ut som du har hatt en utrolig fin tur, jeg får så lyst til å dra selv! Nå har jeg ikke vært i så mange land enda, men favorittlandet mitt er Danmark. Det er så utrolig koselig der, jeg har vært der mange sommere siden jeg var liten, og det er et nydelig land, både byene og mer utpå landet. Men jeg er også veldig glad i Kenya og Madeira i Portugal :D

Skriv en ny kommentar

Related Posts with Thumbnails
hits