Og turen går til... (benteblogg)


Og turen går til...

...Italia! Nærmere bestemt til Siena i Toscana. Jeg er så heldig å jobbe på en plass hvor vi får bonus hvis vi er flinke, det er vi jo selvfølgelig, så vi bestemte oss for å bruke pengene på en vintur til italia. Første gruppe reiste på mandag og kommer hjem i dag, til uka er det neste gruppe sin tur, og det inkluderer MEG!

page1

Vi skal bo på denne vingården, vi skal reise rundt på andre vingårder i området, vi skal være turister og shoppe, og vi skal kose oss gløgg ihjæl. Gjett om jeg skal ta mange bilder... Noen ønskebilder forresten? Bente i solnedgang? Bente på bærtur i brisen tilstand? Bente i vinglass? Bente i vintønne? Bare kom med forslag!bloglovin

13 kommentarer

Silje

23.apr.2009 kl.19:35

Åh, så heldig. Jeg vil også! :p

Lady Netta

23.apr.2009 kl.19:45

Sv: Ja, du er den eneste. Neida :P Jeg er ikke superfan, men jeg har heller ikke noe imot at det kommer hit :)Herredude. Åh, nå er jeg sinnsykt misunnelig! Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Italia :D Samme hva du tar bilde av - det er jo Italia!

Elisabeth

23.apr.2009 kl.20:43

bente i vintønne bente i vintønne bente i vintønne bente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønnebente i vintønne!!!! :D

ceciliek.

23.apr.2009 kl.21:28

HELDIGGRISEN!! Merker at jeg burde søkt på den jobben for leeeenge siden :DTa bilder av alt du ser ,spes kjekke italienermenn!!Grattis!

hanne

23.apr.2009 kl.21:36

ÅH! Italia er jo helt fantastisk! Heldiggris:) Ta masse flotte bilder! Gleder meg til å se:)

KAYSO

23.apr.2009 kl.21:38

OOOOOOOOOOOMMMMMMMMGGGGG! DET kaller jeg bra bonus! skulle ønske vi hadde sånn bonus på jobb også! hehe, jeg vil ha Bente med STORT vin glass, også vil jeg ha Bente foran colusseum (skal du dit??) Kanskje Selfportrait i litt sandy omgivelser foran en murbygning.. det er kult da =) GOOOOOD TUUUR!! smask!

Caroline

23.apr.2009 kl.23:00

Å så heldig! Vi har også sånn bonusopplegg. Jeg skal til Tallin, Estland på torsdag :D

Silje Silje

23.apr.2009 kl.23:09

bonus! KULT! :D når når når??

Charlotte

24.apr.2009 kl.00:05

Høres spennende ut!

Ainur

24.apr.2009 kl.00:20

åh drømmer om å dra til Italia! Seriøøst, du e heeeeldiig:D Tipper du får mange fine motiver der:)

Solveig

24.apr.2009 kl.01:51

Åååh, få vårrå me! Jeg kan være øldrikkende maskot og småfull modell! :D Kjenner det begynner å krible i reiselabben nå. Kroatia, Hellas, Spania? Ja-a.

Susanne Vedvik

24.apr.2009 kl.09:28

Høres utrolig spennende ut! Jeg skulle gjerne reist dit jeg også! Hehe, du er virkelig heldig!

Regine

24.apr.2009 kl.11:38

ååååså heldig du e !! høres kjempe kos ut! :) såg utrulig fint ut. heheh, ta alle dei bilda du foreslo, fint med bilde i solnedgang og morsomt i tønne, haha.. :D do it, do it, do it !svar: nei, eg har ikkje kjøpt dei sjølv endå, men har lyst. må bare vente på penger.. :( dritsøte ballerinas då.

Skriv en ny kommentar

Related Posts with Thumbnails
hits